logo zanzibo
logo zanzibo
1
1
1
1
1
1

 

 

1
1
1
1

 

 

Gastenreacties

Pagina -2-

01-10-2013
Een echt droomhuis. De stilte is overweldigend en het uitzicht fantastisch. We danken Allard & Margriet voor het gebruik van de prachtige villa en ook Kim & Paul voor de hartelijke ontvangst. Dit is echt het paradijs op aarde.
Roland H. te Alkmaar

<><><><><><><><><><><><><><><> 

03-08-2013
We hebben genoten in jullie huis, het was een heerlijke vakantie ook voor de kinderen. Zoveel rust, prachtige omgeving en natuurlijk fantastisch weer! Het huis is prima ingericht, we hebben niets gemist.
Rob en Lucia M. te Huizen

<><><><><><><><><><><><><><><>

02-07-2013
Wij hebben enorm genoten van de rust en ruimte in en rondom Finca Zanzibo. Het huis ligt mooi gelegen, is ruim en van alle gemakken voorzien en heeft een heerlijk zwembad. Het klimaat van de Costa Blanca plus het zeebriesje maakte het huis tot een heerlijke vakantiestek om te kunnen relaxen.
Simone S. te Bussum

<><><><><><><><><><><><><><><>

18-06-2013
We hebben het prima naar onze zin gehad. Een vakantiewoning in de buurt van een stadje met alle wenselijke voorzieningen (Benissa) op een afstand van ruim 4 km. De woning voldeed wat ons betreft aan de 'Nederlandse standaard'. Voorzien van alle gewenste comfort, voelden wij ons er snel thuis. De volledig uitgeruste keuken speelde hierbij een belangrijke rol. De locatie vormde een ideale uitgangspositie voor het verkennen van de omgeving. Niet alleen de bekende kustplaats Moraira was makkelijk bereikbaar, ook het achterland met vele authentieke dorpjes liet zich - vanuit de locatie - snel bereikbaar verkennen. Al met al zeker een vakantiewoning om te genieten van 'het echte vakantiegevoel' en de mogelijkheid om daaruit de omgeving te verkennen.
Maria J. te Dinther

<><><><><><><><><><><><><><><>

28-09-2012
Zeer fijn huis met mooi zwembad. Prachtig uitzicht en door de ligging erg veel rust. Het huis beschikt over alle gemakken die je maar kan wensen. De omliggende dorpen zijn erg leuk en de stranden geweldig. Wij hebben een hele fijne tijd gehad en drie weken waren eigenlijk te kort!
Kim V. te Amsterdam

<><><><><><><><><><><><><><><>

02-09-2012
Wij hebben heerlijk genoten van Finca Zanzibo. Het is een heerlijk rustige locatie waar je lekker bij kunt komen. Gedurende onze weken daar hadden wij overwegend mooi warm weer waarbij het zwembad een welkome verkoeling geeft. Doordat het iets hoger ligt was er ook vaak een mooi briesje wat het nog extra aangenaam maakte. Wij hebben in de buurt vaak een hapje gegeten, maar ook regelmatig zelf in de complete keuken een lekkere maaltijd gemaakt. Nog een tip van onze kant: wij hebben een paar keer smakelijk gegeten bij Restaurante Costa Marco in Benimarco. Voor € 10 een viergangen dagmenu is zeker een aanrader voor toekomstige gasten! Kortom: het was een heerlijke vakantie, jammer dat het weer voorbij is. Graag tot nog eens een volgende keer.
Marga K. en Henny S. te Westervoort (Gld)

<><><><><><><><><><><><><><><>

Contact:

Allard en Margriet
Telefoon: +34 630 558 026
E-mail:
info@zanzibo.eu www.zanzibo.eu