logo zanzibo
logo zanzibo
1
1
1
1
1
1

 

 

1
1
1
1

 

 

Gastenreacties

15-10-2016
We hebben genoten in Finca Zanzibo. Na de fles wijn en bier van jullie waren we snel gewend. Het huis is heel compleet. De twee koelkasten en de aparte diepvries waren erg handig en het uitzicht was ge-wel-dig. We hebben besloten dat we ook in 2017 graag drie weken in Finca Zanzibo willen verblijven, als jullie dat goedvinden…
Peter & Hennie B. te Oijen

<><><><><><><><><><><><><><><>

03-09-2016
We thank you for your generous hospitality. Everything went fine. The house has all possible facilities and it’s equipped with everything needed. The swimming pool, breath taking views and wide screen tv were wonderful! Enjoy this little piece of paradise!!
Chiara, Roberta & Giandomenico di B. at Milan

<><><><><><><><><><><><><><><>

13-07-2016
Heerlijk huis in grote tuin. Mooi uitzicht op de vallei en de zee in de verte. Lekker zwembad, goed uitgeruste keuken (o.a. 2 koelkasten en een diepvriezer). Het ligt net ver genoeg van alle kust drukte af om nog de ruimte te voelen, maar met de auto ben je in 10 minuten de berg af en in de drukte (als je dat wilt). Wij komen zeker nog eens terug!
Erik K. & Arjo van den B. te Hagestein

<><><><><><><><><><><><><><><>

30-05-2016
Algemene indruk 8
Ligging 10
Faciliteiten 9
Inrichting en staat accommodatie 9
Hygiëne 9
Vriendelijkheid en service eigenaar 9
Prijs/Kwaliteit 9
Rene C. & Susan G. te Uitgeest

<><><><><><><><><><><><><><><> 

10-09-2015
We spent a very pleasant stay at Finca Zanzibo in August 2015. The house was located in a beautiful place and well equipped. The local hostess was very kind and helpful and the contact with the landlord has been very serious and efficient. We are back to Paris after 3 weeks in your house. It was very pleasant, quiet and the house was perfect.
Pascal and Catherine F. at Paris

<><><><><><><><><><><><><><><> 

25-07-2015
Jullie huis is echt fantastisch, heerlijk rustig gelegen, veel ruimte, rust en meer dan compleet ingericht. We hebben het echt heerlijk gehad. Ook de ontvangst door Kim was goed.
Peter en Jurrien B. te Den Haag

<><><><><><><><><><><><><><><>

08-10-2014
Het huis is prachtig gelegen en biedt ruimschoots alle comfort. Geweldig fijn zwembad. Ideale ligging zowel voor het maken van excursies naar het binnenland, maar ook op zeer korte afstand van zee. Mooie rustige baaien, maar ook ruime gezinsstranden. Prijs-kwaliteit verhouding is prima. Het uitzicht is geweldig en qua privacy zit je hier dan ook uitstekend.
René van V. en Hiske L. te Randwijk

<><><><><><><><><><><><><><><>

10-08-2014
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad de afgelopen 2 weken in Finca Zanzibo. Het huis is een fantastische uitvalbasis om diverse locaties te bezoeken. En met een heerlijk zwembad erbij om bij terugkomst van de activiteiten af te koelen en een lekker glaasje Sangria te drinken. Top! Wij raden jullie huis in onze kennissenkring in ieder geval aan! Ontzettend bedankt dat we jullie gasten mochten zijn.
David en Judith S. te Veenendaal

<><><><><><><><><><><><><><><>

Meer reacties klik hier