1
1
1
1
1
1

 

 

Bienvenido

¡Bienvenido en su casa de vacacion maravillosas!

Uw ideale vakantie is verzekerd in deze unieke casa de campo in finca-stijl. Dit bijzondere vakantieverblijf is gelegen in een beschermde groene Zona Verde van de gemeente Teulada-Moraira (provincia Alicante, Marina Alta Sur).

Het biedt u een ruime comfortabele accommodatie voor maximaal 6 personen met alle gewenste faciliteiten, privé zwembad, fijne terrassen, echte privacy, panorama’s op een prachtige mediterrane kustlocatie, centrale ligging en goede bereikbaarheid, de schitterende kust en blauwe vlag stranden een kwartier rijden, een voortreffelijk microklimaat, uitstekende toeristische voorzieningen en een boeiend achterland.

Het zonnige vrijstaande landhuis Zanzibo met 6 slaapplaatsen en de toplocatie is door een Zwitsers internationaal vakantiebedrijf tussen de 3+ en 4 sterren geclassificeerd. De WHO (World Health Organisation) heeft de nabijgelegen Valle de Jalon in 1986 uitgeroepen tot één van de gezondste gebieden ter wereld. Kortom, España voor de ware fijnproevers.

Su Casa de Vacaciones de Sueño

Landhuis Zanzibo staat op een halve hectare grondgebied en schenkt haar gasten onbelemmerde panoramische uitzichten naar bergruggen, groene landerijen en de flonkerende El Mediterráneo. Het huis ligt aan de rand van een brede heuvel op ca. 250 meter hoogte in het hart van de prachtige streek Marina Alta Sur. Door de hoogte, de nabijheid van de zee en het landelijk karakter van El Campo hebben gasten een prachtig wandelgebied direct aan de deur en is er vaak een heerlijk verkoelend windje vermengd met een kruidige geur en zilte zeelucht.

U kunt hier dus diep ademhalen en onbekommerd genieten van een prachtig Spaans kustlandschap en fraaie vergezichten zonder drukke urbanisaties, verkeersgedruis of burenfeestjes. De zalige rust, de onbedorven natuur, de stranden en baaien én de bruisende steden Alicante en Valencia heeft u direct tot uw beschikking.

Zoals de kleurrijke fiestas en fascinerende fallas, de betaalbare attracties, de sfeervolle eetgelegenheden en – vooral - de vriendelijke lokale bevolking maken uw welverdiende vakantie op Finca Zanzibo tot een uniek verblijf.

Aanbevolen voor paren & geliefden, rustzoekers, senioren, watersporters, golfers, natuur en cultuur liefhebbers, bikers & hikers, zon aanbidders, schrijvers, kunstenaars, musici, vrienden.

'El Zanzibo, alimento para su alma y corazón'.

Comunitat Valenc
De Costa Blanca kent gemiddeld 300 dagen met zon, meer dan 2800 zonuren per jaar en heeft een zeer mild klimaat.
De gemiddelde jaartemperatuur is 19,3 °C.
Gemiddelde maximum
temperaturen in °C:
Jan
16°
Feb
17,5°
Ma
20,5°
Apr
21,5°
Mei
25°
Jun
29°
Jul
31,5°
Aug
32°
Sep
29,5°
Okt
25°
Nov
20,5°
Dec
17°
Gemiddelde zeewater
temperaturen in °C:
Jan
13°
Feb
12,6°
Ma
13,8°
Apr
14,5°
Mei
16,9°
Jun
20,8°
Jul
23,6°
Aug
24,6°
Sep
25,5°
Okt
18,6°
Nov
14,8°
Dec
14,4°
1
1
1
1